Inschrijfmogelijkheid nog korte tijd open en Webinar Spaarvarkens.be

ArcoClaim wil zoveel mogelijk gedupeerden die zich nog niet bij een claimorganisatie aansloten de mogelijkheid geven mee te doen in de collectieve procedure voor recuperatie van hun Arco gelden. Daarom heeft het bestuur van VZW ArcoClaim besloten om de inschrijving zoals eerder aangekondigd niet te sluiten per 2 november 2022, maar de inschrijfmogelijkheid nog een korte periode open te houden. Dit betekent een extra druk op het tijdig verwerken van de gegevens van de leden om deze op de juiste manier te kunnen aanleveren bij de rechtbank. We hebben de extra inspanning die daarvoor vereist is er graag voor over om zoveel mogelijk gedupeerden de kans te bieden om hun geld terug te zien.

De definitieve sluitingsdatum van de inschrijving zal een week van tevoren op de website, op social media en in onze nieuwsbrief worden aangekondigd.

Webinar Spaarvarkens.be

Deze week werd er door Spaarvarkens.be voor haar deelnemers een webinar gehouden over het Arco debacle. Hierin was de bekende journalist Pascal Paepen in gesprek met voorzitter Ab Flipse van VZW ArcoClaim. Ze spraken over Arco, de verjaring en nog veel meer. Wij hopen dat naar aanleiding hiervan zich nog meer mensen zullen aansluiten.

Samen staan we sterk en maken we nog meer kans op een rechtvaardige oplossing in dit dossier!

Terug naar boven