Recente ontwikkelingen in de Arco-procedures

In onze procedure voor de Rechtbank van Eerste Aanleg in Brussel zal onze advocaat mr. Geert Lenssens de rechtbank vragen om binnenkort een kalender op te stellen. Ook is hij druk bezig om zich voor te bereiden voor vrijwillige tussenkomst in de procedure van Deminor die op vrijdag 2 juni a.s. door de Rechtbank van Eerste Aanleg wordt behandeld. Door de tussenkomst zal ArcoClaim in deze zaak ook partij worden en kan zij volwaardig deelnemen aan het debat.

Zodra uit de zitting van 2 juni a.s. informatie kan worden gedeeld, zullen wij u weer informeren. We zullen dan ook aandacht besteden aan de stand van zaken rondom ons verzoek tot het aanstellen van een bemiddelaar, aan onze procedure en aan de zaak van Deminor.

Wij zijn erg content dat de procedure tegen de Belgische Staat en Belfius Bank en namens ArcoClaim ook tegen Beweging.net nu echt op het punt staat om te beginnen. De gedaagden zullen tijdens deze procedures geconfronteerd worden met twee zeer ervaren claimorganisaties die zich maximaal inzetten voor de tienduizenden gedupeerde Arco-coöperanten.

We gaan een spannende tijd tegemoet!

Terug naar boven