Persbericht over dreigende verjaring

Persbericht over dreigende verjaring

31 augustus 2022

Honderdduizenden Arco spaarders die zich nog niet bij een claimorganisatie aansloten dreigen achter het net te vissen wanneer zij niet snel in actie komen.

Voor alle claims geldt dat zij vroeg of laat verjaren. Voor de Arco zaak komt de verjaring snel dichterbij. ArcoClaim wil Arco spaarders die nog niets ondernamen waarschuwen: kom in actie voordat het te laat is. Wie geen schriftelijke claim voor de rechtbank instelt, valt uit de boot!

De sluitingsdatum voor inschrijving is 2 november 2022.
Reden is dat de administratieve verwerking tijd vraagt en dat ArcoClaim de claims van haar leden op tijd wil indienen vóór de verjaring.

Kent u Arco-gedupeerden die nog niet lid zijn geworden van een claimorganisatie, wijs hen dan op de dreigende verjaring. Zij kunnen zich nu nog inschrijven via deze website. En eens de claim is ingesteld, kan die nooit meer verjaren.

Terug naar boven