Inschrijving nieuwe leden heropend

Inschrijving nieuwe leden heropend

16 februari 2021

De afgelopen tijd konden Arco-gedupeerden zich niet aanmelden als lid. Maar dat is voorbij!

De komende maanden worden belangrijker dan ooit! Lid worden is van persoonlijk belang. Uw zaak wordt dan door ArcoClaim in de rechtbank vertegenwoordigd. Kent u gedupeerden die nog geen lid zijn? Laten ze zich snel inschrijven. Pas op dat mensen vanwege verjaring niet achter het net vissen.

Op 7 december 2020 heeft ArcoClaim de aanmeldprocedure voor nieuwe leden tijdelijk stopgezet. Daar waren 2 redenen voor:

  1. Vanaf die datum konden nieuwe inschrijvingen niet meer meegenomen worden voor het verzoekschrift dat in december 2020 bij de rechtbank is ingediend. We hadden tijd nodig om alle gegevens te verwerken voordat nieuwe leden konden toetreden. Op de achtergrond speelde en speelt een verschil van opvatting over wanneer de verjaring in de zaak Arco is opgetreden of gaat optreden. Om een mogelijke verjaring in de zaak tegen de Belgische Staat te voorkomen, diende een verzoekschrift voor eind 2020 te zijn ingediend.
  2. De aanmeldprocedure was aan vernieuwing toe. We hebben de tussenliggende periode benut om de aanmelding te optimaliseren en nog makkelijker te maken.
Terug naar boven