Sluiting inschrijfmogelijkheid Arco-aandeelhouders 7-12-2020!

Sluiting inschrijfmogelijkheid Arco-aandeelhouders 7-12-2020!

20 november 2020


Tot 7 december 2020 kunt u nog lid worden van ArcoClaim en uw Arco-aandeelhouders-rekeningen aanmelden.

U doet dan nog mee in het verzoekschrift dat nog dit jaar 2020 wordt neergelegd bij de burgerlijke rechtbank in Brussel. Daarna sluit die inschrijfmogelijkheid.

Tussenkomst rechtbank Brussel en poging tot onderhandelingen
De VZW zal medio december 2020 voor haar leden vrijwillig tussen komen in de lopende procedure voor de burgerlijke rechtbank in Brussel lastens NV BELFIUS BANK, de BELGISCHE STAAT en ARCOPAR. Eens dat is gebeurd gaan wij als VZW de procedure verder activeren en een behandelingsdatum aanvragen en zo vonnis vragen dat minstens de bank en de staat veroordeelt.
Intussen kijken wij of er niet kan onderhandeld worden met NV BELFIUS BANK, de BELGISCHE STAAT en ARCOPAR over een schikking zoals in de zaak FORTIS gebeurde.

Mogelijks zal vanaf januari 2021 inschrijven opnieuw mogelijk zijn voor een tweede aanvullend verzoekschrift tot vrijwillige tussenkomst, echter daarover kunnen wij op dit moment nog geen definitieve uitspraak doen en bovendien kunnen er dan andere verjaringstermijnen gaan spelen zodat u best geen risico neemt.

U kunt ons helpen!
Vele duizenden Arco gedupeerden zijn inmiddels lid geworden van de VZW ArcoClaim. Tel die bij de kleine 6.000 Arco-aandeelhouders die al mee procedeerden met Geld Terug van Arco en Arcoparia’s (die aan de wieg stonden van VZW ArcoClaim) dan zijn we samen al met meer dan 10.000 wat een absoluut record is!

Hoe meer Arco-gedupeerden zich bij ons aansluiten, des te sterker wij staan. U kunt ons helpen door uw Arco-aandeelhoudersrekening aan te melden. Ook kunt u mensen in uw omgeving wijzen op onze VZW ArcoClaim of hen helpen bij het aanmelden van hun Arco-aandeelhoudersrekeningen mochten zij zelf hiertoe de mogelijkheid of kennis niet hebben.

Hou de deadline van 7 december 2020 wel in het oog en start uw campagne vandaag!

Terug naar boven